Våre lokaler ligger i Levanger på historiske Rinnleiret ikke langt fra trehusbyen. Kommunen ligger midt i Norges matfat med nærhet til fjell, fjord og hav, så mulighetene er store for deg som liker friluftsliv, idrett, kortreist mat og drikke. Her er det godt å leve, fint å jobbe og trygt å bo og mye lavere huspriser enn i storbyene. Vil også nevne nærhet til industrinavet i Verdal. En kort bil- eller togreise unna er man i Trondheim.

Levanger er en tradisjonsrik studentby med om lag 2000 studenter. Her finner du et pulserende studentmiljø. «Med både sykpleierutdanning og sykehus, så det sier seg selv at i Levanger har vi overskudd av damer,» var det en gang en lokal mann sa da han skulle skryte om hjembyen sin (da i en fleipete tone).

Kort veg til Trondheim og flyplass:

  • Ca. 1 time til Trondheim
  • 45 min til Værnes (flyplass).

. Se fullstendig stillingsutlysning her: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=210501059