Historien

Historien

QPS AS ble etablert i 2012 og er spesialist på pumper og rørsystemer. Vi holder til i moderne lokaler på Rinnleiret ved E6, like ved Verdal industripark.

Rørleggermester Arvid Engløkk etablerte QPS i 2012. I sitt tidligere virke som rørlegger har han selv sett hvor skoen trykker og bedriften har blitt en utfordrer i markedet med sine innovative løsninger og høy grad av prefabrikasjon.

Pipelife overtok QPS i 2022 Med overtakelsen av QPS i Levanger styrker Pipelife sin markedsposisjon innen infrastruktur for vann- og miljøteknikk. QPS leverer nøkkelferdige pumpestasjoner for vann, avløp og sjøvann og tilbyr komplette løsninger med en prefabrikasjonsgrad på opp mot 100 prosent med kundespesifikk design, prosjektering og montering.

Samarbeidspartnere

QPS samarbeider med en rekke leverandører på kvalitetskomponenter som pumper, styringssystem o.l. som vi bygger inn i våre løsninger.

Erfaring og kompetanse

Våre ansatte har høy kompetanse. Ansatte har fagbrev og prosjekteringsavdelingen består av ingeniørutdannede og erfarne medarbeidere med fag- og bransjebakgrunn. I tillegg til våre egne ansatte, bruker vi eksterne ressurser ved behov. QPS har 14 ansatte og omsetter for rundt 50 millioner i året.